Samen Maken - Smaak

Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) voor een zo goed mogelijk resultaat.

Hegeman Bouwgroep vormt samen met Breman en Uw onderhoudspartner Lenferink Smaak (Samen Maken). Per januari 2021 voeren Nijhuis Bouw en Smaak al het planmatig onderhoud van de bijna 2.800 woningen van Openbaar Belang uit. Ook het overgrote deel van de reparatieverzoeken en al het mutatieonderhoud pakken we gezamenlijk op. Deze samenwerking levert op een slimme manier meer kwaliteit op voor een betere prijs. De bewoner heeft er ook baat bij, omdat binnen de samenwerking participatie met de huurder van groot belang is.

Wat merkt de bewoner?

De bewoners worden bij het onderhoudsproces betrokken. Het kan zijn dat bewoners de kleurkeuze van het schilderwerk gaan bepalen. Maar ook dat de bewoner invloed heeft op wanneer het onderhoud binnen een bepaalde periode wordt uitgevoerd. Alles gaat in goed overleg de bewoners.  
Openbaar Belang wil de wensen van de bewoners horen en daar waar mogelijk uitvoeren. ‘Duidelijk is dat hoe groter de participatie, des te groter de bewonerstevredenheid. Daar doen we het voor.’ Aldus Openbaar Belang.

 

Protocol Samen veilig doorwerken

In de huidige coronatijd werken we volgens het protocol 'Samen veilig doorwerken' van de rijksoverheid. Het protocol is een handvat voor de veilige uitvoering van werkzaamheden. Op deze manier kunnen werkzaamheden ook in coronatijd plaats vinden op een veilige manier. 

 

naar overzicht

Uitgelicht

Elke dag beter

Nieuw mutatieproces werkt!

Het gemiddelde KWH-cijfer ten opzichte van de eerste periode in 2020 is gestegen van een 7,7 naar een 8,4. Een stijging van 0,7 punten! 


Lees verder

Blog; Hoe Naomi betekenis geeft aan haar traineeship

Naomi de Witte vertelt hoe zij betekenis geeft aan haar tweejarig traineeship bij Hegeman Bouwgroep.


Lees verder

Nu in verkoop

Ontdek het oude Kloezeman terrein als nieuwe woonbuurt.

Verkoop 26 woningen Snippen aan de Dijk gestart.