Zutphen; Deventerwegkwartier

Wijk met karakter

In Zutphen zijn we als Hegeman Bouwgroep in de combinatie HTL, gestart met het energetisch- en esthetisch verbeteren van maar liefst 138 woningen. Comfortabele woningen, klaar voor de toekomst en die aan alle moderne eisen en wensen voldoen. Om dat te kunnen realiseren hebben we samen met Woonbedrijf Ieder1 en een bewonersklankbordgroep een plan ontwikkeld voor deze wijk met karakter. 

Duurzame en groene leefomgeving met karakter

Als uitgangspunt voor het plan van aanpak hebben we allereerst de ambitie en vraag van Woonbedrijf Ieder1 uitgewerkt in een visie. Vanuit deze visie werken we aan het creëren van een duurzame en een groene leefomgeving; een tuindorp met karakter waarbij we gebruik maken van de kracht en het talent in de wijk.

Bewonerscommunicatie

Goede informatievoorziening en communicatie richting de bewoners is een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Een individuele benadering in combinatie met bewonersavonden, informatiebrochures in combinatie met een bewonersapp en een continue evaluatie zetten wij in om de communicatie en interactie met de bewoners goed af te stemmen. 

naar overzicht