Renovatie, groot onderhoud jongerencentrum Innocent

Hengelo


  • Opdrachtgever(s):
    Gemeente Hengelo
  • BVO:
    Renovatie, groot onderhoud jongerencentrum
  • Type:
    Onderhoud & renovatie


Het jongerencentrum Innocent aan de Deldenderstraat in Hengelo wordt geleid voor en door Hengelose jongeren. Het centrum ontvangt jaarlijks subsidie van de gemeente maar leidt, beheert en financiert het jongerencentrum en haar activiteiten geheel zelfstandig met vrijwilligers. 

Goede huisvesting noodzakelijk

De gemeente Hengelo vindt het centrum een  belangrijke partner op het gebied van jeugd- en jongerenwerk, en daarom is goede huisvesting noodzakelijk. Om de jongeren er veilig en met plezier te kunnen laten verblijven dient er (achterstallig) onderhoud uitgevoerd te worden aan de panden van Cerberus en Innocent. Bron: radio hengelo tv

Binnen en buiten

De werkzaamheden vonden zowel binnen als buiten plaats. Zo bestonden de werkzaamheden aan de buitenkant uit het herstel metsel- en voegwerk incl. reinigen, nieuwe bitumineuse dakbedekking, vervangen en herstellen kozijnen en betimmeringen, zinkwerk vervangen, aanbrengen van dubbele beglazing en voorzetbeglazing bij glas-in-lood, schilderwerk. Binnen zijn de toiletten gerenoveerd waarbij de grote tegels van 1m hoog en volledige wandlengte in oog zullen springen. Ook is de elektrotechnische installatie hersteld en aangepast aan de huidige eisen.

Vergelijkbare Projecten

Onderhoud & renovatie