Raamovereenkomst resultaat gericht samenwerken

Arnhem e.o.


  • Opdrachtgever(s):
    Vivare
  • Type:
    Onderhoud & renovatieResultaatgericht samenwerken voor duurzame leefomgeving

Hegeman Bouwgroep heeft samen met haar ketenpartners een raamovereenkomst ondertekend met woningcorporatie Vivare. Op een klantvriendelijke en efficiënte manier werken we voor een langere periode resultaatgericht samen volgens de RGS methodiek. Het gezamenlijke doel: een waardevolle, duurzame leefomgeving creëren voor de bewoners.

Proces

Het proces start met het bepalen van het energielabel en het onderhoudsniveau van de woningen. Vervolgens brengen we de benodigde werkzaamheden goed in kaart. Samen met onze vaste partners zorgen we voor de juiste invulling van de benodigde werkzaamheden. Met de app HomeDNA bewaken we tijdens de uitvoering onze kwaliteit Met deze app worden ook de opnames en de opleveringen in kaart gebracht. Zo hebben wij alle informatie van de woningen dagelijks binnen handbereik en inzichtelijk voor alle partners in het bouwproces.

Duiven/Loo/Groessen

In Duiven, Loo en Groessen hebben wij ruim 500 woningen onder handen gehad. De werkzaamheden bestaan o.a. uit schilderwerk, voegwerk, reinigingswerk en diverse bouwkundige werkzaamheden. 

Locatie - Arnhem e.o.


Vergelijkbare Projecten

Onderhoud & renovatie