Blauwe Weide fase 2

Arnhem


 • Architecten:
  01-10 Architecten, Rotterdam
 • Opdrachtgever(s):
  Vivare Projecten B.V., Arnhem
 • BVO:
  136 wooneenheden
 • Type:
  Ontwikkeling, Woningbouw, Gestapelde woningbouw, ICB


Aan de Laan van Presikhaaf zijn in opdracht van Vivare 136 wooneenheden gerealiseerd, Blauwe Weide 2. De eenheden zijn uitgewerkt volgens de werkwijze van Inno Concept Bouwen (ICB). Een procesinnoverende manier van bouwen die staat voor meer kwaliteit, een korteren bouwtijd en daardoor kostenbesparend is. 

Het project van 136 wooneenheden bestaat uit diverse blokken onderverdeeld in:
Blok 10: 35 appartementen en 8 atelierruimten;
Blok 11 en 12: 65 appartementen met halfverdiepte parkeerkelder met 66 parkeerplaatsen;
Blok 13 en 14: 30 grondgebonden woningen;

De ICB-ketenpartners zijn voortdurend bezig zijn met optimalisatie van het ICB-proces waardoor een continue verbetercyclus is ontstaan. 


Presikhaaf is een leuke, levendige en kindvriendelijke wijk waar de afgelopen tijd veel is gedaan om het de bewoners nog meer naar hun zin te maken. Zo is het heerlijke grote park zodanig heringericht dat het meer dan ooit een ideale locatie is voor de meest uiteenlopende activiteiten.
Verder is de infrastructuur verbeterd en zijn er op diverse plaatsen nieuwe speelvoorzieningen aangebracht. Een geweldige aanwinst is ook het nieuwe mulitfunctioneel centrum, waarin een basisschool, jongerencentrum en consultatiebureau zijn ondergebracht.
De Blauwe Weide is een fraai nieuw wijkdeel in Presikhaaf 1. Het ligt op een ideale locatie, pal ten westen van Park Presikhaaf, vlakbij het centrum van Arnhem, de snelweg en het station. Natuurlijk zijn alle winkels en andere voorzieningen van Presikhaaf bij de hand.

Locatie - Arnhem


Vergelijkbare Projecten

Ontwikkeling

Woningbouw

Gestapelde woningbouw

ICB