21 woningen Oosterpoort

Nijkerk


  • BVO:
    20 ruime eengezinswoningen en 1 vrijstaande woning
  • Type:
    Ontwikkeling, Woningbouw, ICB


In Nijkerk hebben we de 21 woningen Oosterpoort aan de bewoners opgeleverd. Karakteristieke, sfeervolle woningen die knipogen naar het belangrijke handelsverleden uit de Gouden Eeuw . De comfortabele, ruime nieuwbouwwoningen met diepe tuin en eigen parkeerplaats, met de sfeer en charme van weleer zijn na een korte bouwtijd opgeleverd aan de bewoners. 

BINNENSTEDELIJK ONTWIKKELEN EN BOUWEN

Bij dit binnenstedelijk project hebben wij het ontwerpproces efficiënt en eenduidig ter hand genomen, zodat ook hier een stabiel en voorspelbaar proces werd gerealiseerd. Hierdoor werd het ontwerp snel gedragen door de betrokkenen en kon worden doorgestoomd naar de verkoop en uitvoeringsvoorbereiding.

STABIEL EN VOORSPELBAAR PROCES

Ook de 21 woningen zijn volgens het One Piece Flow proces gebouwd, wat betekent dat er elke dag één casco wind- en waterdicht gerealiseerd is. Een positief gevolg van dit stabiele en voorspelbare proces is dat ook de oplevering volgens het One Piece Flow proces gebeurt en dus ook stabiel en voorspelbaar wordt. Al met al heeft de realisatie geleid tot een prachtige, groene, kindvriendelijke en rustige wijk waar de bewoners zich snel thuis zullen voelen. Dat is nou stads wonen met charme en klasse!

 

Locatie - Nijkerk


Vergelijkbare Projecten

Ontwikkeling

Woningbouw

ICB