Ontwikkelen

Synergie door samenwerking

Het ontwikkelen van nieuwe woonconcepten ligt aan de basis van betekenis geven aan ruimte. Elke woning is uniek en past van binnen én van buiten in de omgeving. Daarom kiezen opdrachtgevers Hegeman Bouwgroep graag als de spil in samenwerking tussen partijen die mee werken aan de ontwikkeling van woningbouw.

DUURZAAM ONTWIKKELEN

Hegeman Bouwgroep ontwikkelt duurzaam, oplossings- en toekomstgericht. Een mooi inbreidingsplan of een ecologische woonwijk. We combineren het fraaie en comfortabele van het één, met het slimme en energetische van het ander. Hegeman Bouwgroep ontwikkelt om betekenis te geven aan ruimte en waarde toe te voegen aan de stedelijke en dorpsomgeving.

CREATIVITEIT EN TWENTSE NUCHTERHEID

Hegeman Bouwgroep onderscheidt zich in concept- en projectontwikkeling door heel vroeg de potentiële kopers/huurders te betrekken en in beeld te krijgen. We zetten hierbij de locatie in een breder perspectief. De bewoner is altijd ons uitgangspunt. Creativiteit en Twentse nuchterheid zijn hierbij in balans. Door samenwerking te zoeken met architecten en adviseurs die ons uitdagen in de opgave, is alles mogelijk en leveren wij een bijdrage aan de vitaliteit van steden en dorpen.