Hegeman Bouwgroep

Ontwikkelen, bouwen en onderhouden

De afspraken die we maken met onze opdrachtgevers staan centraal bij Hegeman Bouwgroep. Wij denken mee om te komen tot het beste resultaat. Of het nu gaat om het ontwikkelen van woningen en appartementen, de herontwikkeling of herstructurering van een complete woonwijk óf renovatie en (meerjarig) onderhoud, samen komen we tot de optimale oplossing.

EFFICIËNT SAMENWERKEN

Om te komen tot de meest optimale oplossing voor uw opdracht, hebben wij de beste partners om ons heen verzameld. Kennis, efficiëntie en vakmanschap zijn daarbij leidend. De coördinatie blijft in handen van Hegeman Bouwgroep om een stabiel en voorspelbaar proces te borgen. Betekenis geven aan ruimte is daarbij onze visie. 

KENNIS EN ERVARING

Dankzij een grote verscheidenheid aan projecten heeft Hegeman Bouwgroep door de jaren heen een brede kennis en ervaring opgedaan. Onder het motto 'elke dag beter' zetten wij deze kennis en ervaring in voor de bewoners van onze woningen. Koop, huur, nieuwbouw, (meerjarig) onderhoud of renovatie, met Hegeman Bouwgroep is het zorgeloos en fijn wonen.